HomeDE CE E MAI USOR Calcatul cu Abur
calcat cu abur simplu si rapid
calcat cu abur simplu si rapid

Calcatul cu abur nu necesita experienta si este de pana la 5 ori mai rapid fata de folosirea fierului de calcat

Jiffy Steamer te ajuta sa scapi de calvarul intregului proces de calcat cu fierul.

Aparatele Jiffy se folosesc intuitiv. Nu aveti nevoie de vreo pregatire sau pricepere pentru a va indrepta cateva cute in 2-3 minute.

Jiffy este preferatul magazinelor de haine din intreaga lume atat pentru rapiditate (aspect extrem de important la un volum mare de haine ce trebuie despachetate si ordonate pe umerase, fara cute) cat si pentru faptul ca nu pot exista greseli de utilizare.

Modelul portabil Esteam este ideal pentru:

- utilizare la birou, pentru indreptarea cutelor din cauza statului prelungit pe scaun sau pentru cei care isi pastreaza un rand de haine de rezerva la birou

- utilizare in voiaj, pentru indreptarea hainelor scoase din bagaj

- studentii departe de casa care au nevoie de o solutie rapida daca nu au unde calca, nu stiu sa calce, nu au timpul necesar sau au un spatiu limitat si inghesuit de depozitare a hainelor.

Cand esti in graba si hainele preferate pe care vrei sa le porti le scoti sifonate din dulap, de obicei te ingrozeste idea sa montezi fierul de calcat si sa calci. In loc sa le abandonezi dezamagit in dulap, pornesti aparatul Jiffy si dupa doar 2 minute il poti folosi sa indepartezi cutele in cateva clipe. Exact cateva clipe dureaza sa-ti indrepti hainele!