HomeUNDE SE FOLOSESTE Calcatul cu AburCalcat cu aburi la BIROU si in VOIAJ
Aparat de calcat cu abur pentru voiaj
Aparat de calcat cu abur pentru voiaj

De fiecare data speri ca ai gasit modul ideal de impachetare a hainelor in bagaj

Si tot de fiecare data ti se confirma la destinatie ca hainele transportate in geanta sau valiza se sifoneaza.

Poti sa incerci sa ignori problema pentru ca ti-e groaza si doar de simplul gand ca ar trebui sa folosesti un fier de calcat.

Totusi exista o salvare si inca una spectaculoasa - JIFFY ESTEAM - un aparat micut de calcat cu abur, care desi pare ireal iti rezolva aproape instantaneu problema cutelor de hainele transportate.

Cu o greutate sub 1 kg si o dimensiune similara cu o sticla de plastic de 1 litru, Jiffy ESTEEM este ideal sa scapi de cosmarul hainelor botite in urma calatoriilor. Atat de rapid si eficient este incat nici nu a fost macar dotat cu buton de pornit oprit: se baga in priza, se foloseste si se scoate din priza.

Poate fi folosit cu succes si pentru mediul office pentru cei ce doresc sa isi mentina o tinuta impecabila la birou. De multe ori stai jumatate de zi tintuit intr-un scaun si la pranz cand trebuie sa ajungi la o intalnire iti dai seama ca hainele impecabile cu care ai plecat de acasa dimineata sunt pline de dungute si pliuri de la statul pe scaun.

Pentru astfel de momente va recomandam sa aveti la indemana JIFFY ESTEEM. In cateva momente va rezolva PE LOC problema!!!